Witaj na forum iTrucks PLAby przeglądać profile użytkowników, zakładać nowe wątki czy pisać odpowiedzi, musisz posiadać konto! Dołącz do Nas! |
Pictures by Master Boy
|
|||||||
Witajcie do tego tematu będę wrzucał moje fotki które pieszczotliwie nazywam "crapem".
Będą one i z gier i z świata realnego. Zapraszam do oglądania bo podziwiać nie ma co :
![]() ![]()
Czyżby w nasze grono wkroczył fanatyk latania czy tylko randomowe zdjęcia z wyjazdu na przelot?
![]() ![]()
(04 Marzec 2017, 22:03)mikolaj558 napisał(a):
No to życzymy sukcesów i dalszego rozwoju w tej dziedzinie
![]() ![]()
Pamiętnik Kapitana. 17 Lipiec 1976
Wakacje w pełni, samolot wypełniony pasażerami, łącznie 380 dusz na pokładzie łącznie z załogą... Właśnie... nadal nie dotarło do mnie to że zostałem Kapitanem linii Swiss. Tyle lat na to pracowałem i w końcu się udało. Cudownie było witać się z wieżą i usłyszeć "Good morning Captain" w odpowiedzi zwrotnej. Mój McDonnell Douglas DC-10 był już przygotowany i mogliśmy rozpoczynać kołowanie do pasa startowego i rozpocząć długi lot na wyspę leżącą na Karaibach. Start z Zurichu nastąpił o godzinie 6:45. Po osiągnięciu wysokości przelotowej nic już specjalnego się nie działo. Lądowanie na wyspie przeprowadziłem osobiście, było praktycznie bezchmurnie więc było to tylko formalnością. W trakcie kołowania do termi... (notatka urwana)
![]()
Fajnie to kombinujesz
![]() Co dalejjjjj.... hę . BRRRR
![]() BRRRRUUUUUUMMMMBRRUUUMMBRRUUMBRUM
Piękny DC, swojego czasu dużo latałem w FS, mam jeszcze nawet Cyborga z podwójną przepustnicą którego dostałem na 17 urodziny
![]() Z tego co pamiętam to Douglasy nie należały do bezpiecznych samolotów, ale silniki z tyłu to przede wszystkim wysoki komfort dla pasażerów ![]()
Na początku myślałem, że to fota z reala
![]() Fajnie, nie powiem. Spodobało mi się ![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |