Witaj na forum iTrucks PLAby przeglądać profile użytkowników, zakładać nowe wątki czy pisać odpowiedzi, musisz posiadać konto! Dołącz do Nas! |
Wyrzuca z gry w różnych miejscach mapy
|
Witam tak jak w temacie wyrzuca z gry nie wiem co jest nie tak z modami proszę o pomoc mój log :
Italiano napisał 06 Kwiecień 2018, 14:58:
Uprasza się o nie formatowanie tekstu w sposób, który czyni go nieczytelnym.
Wszystkie modyfikację są na 1.30?
| |
![]()
O to moje modyfikacje
Na której mapie ci wywala?
| |
![]()
Praktycznie na wszystkich: PR,PM,Rosmap skandynawia już nie wiem co z tym jest pomysłów brak.
Promods czasami lubi wywalić grę, a tak szczerze to ja nwm co może być bo w logu nie ma nic konkretnego chyba że coś przeoczyłem.
Musisz czekać aż któryś z użytkowników co zna się na tym i zobaczy ten wątek to na pewno ci pomoże ![]() | |
![]()
Nie masz jakoś szczególnego błędu... Ale masz jeszcze oprócz tych modyfikacji z katalogu, całą tonę modyfikacji z warsztatu steam, prawda?
Proponuję wyłączać po jednej, aż trafisz tą, która wywala.
Widzę że kolega używa dużo modyfikacji z 1.28, Tomtom wywal, summer environment również, great poland nie dziala z promods, poland rebuilding i rusmap, dangerous light tez wywal.
![]() (08 Kwiecień 2018, 21:41)KacperKWC napisał(a):(08 Kwiecień 2018, 20:55)BombAway napisał(a): Widzę że kolega używa dużo modyfikacji z 1.28, Tomtom wywal, summer environment również, great poland nie dziala z promods, poland rebuilding i rusmap, dangerous light tez wywal. KacperKWC Wymieniłem te co widzę, sam miałem z nimi problemy ![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |